Lions Als donerede en hjertestarter

Lions Als- og modtagerne. Privat foto
Lions Als- og modtagerne. Privat foto
10. maj 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Kultur i Syd og Sønderborg Fremad fik doneret ny hjertestarter af Lions Als, som er en kvindeklub, der har eksisteret siden 2008, og er en del af Lions Club International, verdens største humanitære hjælpeorganisation.

Lions Als’ arbejde er frivilligt, og de penge de tjener, går ubeskåret til støtte af forskellige foreninger, institutioner osv. I denne omgang valgte Lions Als valgt at donere 20.000 kroner til en ny hjertestarter, der nu hænger på Mølledammen hvor Kultur i Syd og Sønderborg Fremad holder til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er sørget for, at der over hjertestarteren hænger et skilt, der nævner Lions Als’ flotte donation, så man ikke er i tvivl om, hvem der har været med til at donere hjertestarteren.

Før Rock i Mølleparken blev skudt i gang den 4. maj mødtes Kultur i Syd, Sønderborg Fremad og Lions Als ved den nye hjertestarter, og de to heldige modtagere sagde mange tak for donationen.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...