Lions Broager-Gråsten skruer op for julehjælpen i år

6. december 2022 Broager

Lions Club Broager-Gråsten har i flere år støttet de lokale menighedsråd med et beløb til julehjælp. I år går Lions et skridt længere og uddeler også et større beløb i julehjælp til økonomisk hårdt ramte i lokalområdet.

”Situationen i år er helt ekstraordinær med krigen i Ukraine, høj inflation og høje energipriser. Især rammer det i forvejen hårdt ramte familier. Og derfor annoncerer vi nu, at de kan søge Lions julehjælp”, oplyser klubbens præsident, Flemming Toft fra Dynt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han sender samtidig en stor tak til alle de frivillige, som hjalp til ved Oldtimerløbet i Gråsten i år.

”Takket være alle de frivillige fik Lions et rigtig pænt overskud, og derfor kan vi give en håndsrækning til nogle af de økonomisk hårdt ramte familier i postnumrene 6300-6310 og 6320, hvis de søger julehjælp senest den 11. december”, forklarer Flemming Toft i en pressemeddelelse.

Hjælpen består af et gavekort til Coop-butikkerne.

Ansøgere om julehjælp skal oplyse om familiens økonomiske situation og sende ansøgningen pr. mail til jul2022.lions6300@gmail.com

Artiklen fortsætter under annoncen

I ansøgningen skal følgende også fremgå: Navn, bopælsadresse og telefonnummer.

Gavekort til Coop-butikker udleveres den 14.december og udlevering aftales med den enkelte ansøger pr. telefon.

Lions står inde for, at alle ansøgere kan forvente fortrolighed og forbliver anonyme.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...