Lions Club Broager-Gråsten aflyser Oldtimerløbet

12. februar 2021 Kultur
Fra Oldtimerløbet. Foto; Torben Sievertsen
Fra Oldtimerløbet. Foto; Torben Sievertsen

På grund af Corona måtte arrangørerne aflyse Oldtimerløb i maj måned 2020. Året, hvor de havde planlagt løbets 30 års jubilæum. Men det jubilæum har de til gode.

Det var en mærkelig fornemmelse, at vi skulle aflyse vore traditionsrige løb for veterankøretøjer, fortæller Erik Krogh fra Lions Club Broager-Gråsten.

“Alle i klubben var så klar til, at vi kunne holde Oldtimerløbet maj i år, men Corona sætter stadig dagsordenen for vores dagligdag – og ikke mindst forsamlingsforbuddet på fem personer sætter store begrænsninger for vores videre forberedelser”, siger Erik Krogh til Broager dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi tror ikke, at det bliver muligt at gennemføre Oldtimerløbet i år, fordi det vil være svært at forstille sig, at vi kan mødes 4-5000 mennesker på Ringriderpladsen i Gråsten i maj. Myndighederne kan heller ikke give os nogen klar udmelding, så derfor har vi taget beslutningen om, at løbet desværre også aflyses i år. Ærgerligt, men vi ser jo nu også, at flere og flere store arrangementer flyttes til senere i år eller til næste år”, siger han.

Lions Club Broager-Gråsten håber, at Corona er et overstået kapitel i løbet af2021, så der kan holdes Oldtimerløbet den 28. maj 2022 og at løbet i den forbindelse markere sit 30 års jubilæum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs hele artiklen på Broager.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...