Lions og SMUK klar med super efterårskoncert

7. september 2013 Kultur

Der er sang og musik i topklasse, når Lions 10. november åbner dørene til sin traditionsrige efterårskoncert i Koncertsalen Alsion. På plakaten i år er musicalstjerne Jesper Lundgaard, På Slaget 12-forsanger Ann-Mette Elten og Slesvigske Musikkorps (SMUK).

SMUK er i gang med at finde tonerne til efterårets koncert.

SMUK er i gang med at finde tonerne til efterårets koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions lover en underholdende aften med flot musik, sange og duetter. Repertoiret når hele vejen rundt fra den danske sangskat over slagere og popmusik til opera og uundgåelige musical-ørehængere.

Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til det humanitære arbejde Lions Clubberne udfører. Klubberne bag koncerten er LC Als, LC Als Nørherred, LC Broager-Gråsten, LC Gram, LC Nørre Rangstrup, LC Padborg, LC Rødekro og LC Sønderborg Alssund.

Billetter koster 230 – 290 kroner og kan købes på www.billetten.dk og på de lokale turistkontorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Skiftedag: Sydtrafik ændrer i køreplanerne

15. juni 2021 Erhverv

Søndag den 27. juni er skiftedag for alle Sydtrafiks køreplaner. De fleste køreplaner har dog kun mindre ændringer, men i Sønderborg sker der større ændringer på kørslen mellem Aabenraa og Sønderborg, Gråsten og Aabenraa samt i bybusnettet. Det skriver Sydtraik i en pressemeddelelse. Linje 2 og linje 6 i Sønderborgs bybusnet nedlægges ved køreplansskiftet og […]

Læs mere...