Lions og SMUK klar med super efterårskoncert

7. september 2013 Kultur

Der er sang og musik i topklasse, når Lions 10. november åbner dørene til sin traditionsrige efterårskoncert i Koncertsalen Alsion. På plakaten i år er musicalstjerne Jesper Lundgaard, På Slaget 12-forsanger Ann-Mette Elten og Slesvigske Musikkorps (SMUK).

SMUK er i gang med at finde tonerne til efterårets koncert.

SMUK er i gang med at finde tonerne til efterårets koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions lover en underholdende aften med flot musik, sange og duetter. Repertoiret når hele vejen rundt fra den danske sangskat over slagere og popmusik til opera og uundgåelige musical-ørehængere.

Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til det humanitære arbejde Lions Clubberne udfører. Klubberne bag koncerten er LC Als, LC Als Nørherred, LC Broager-Gråsten, LC Gram, LC Nørre Rangstrup, LC Padborg, LC Rødekro og LC Sønderborg Alssund.

Billetter koster 230 – 290 kroner og kan købes på www.billetten.dk og på de lokale turistkontorer.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...