Lisbet Dahl – Undskyld jeg blander mig!

19. januar 2019 Kultur

Mød Danmarks ukronede revydronning, Lisbet Dahl, når hun gæster Gråsten med sit foredrag Undskyld jeg blander mig! – et levende og livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig gennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Det er mandag den 4 februar kl 19-21 på Benniksgaards Anneks i Rinkenæs.

Siden Lisbet Dahl blev uddannet skuespiller i 1967 har hun spillet flere roller på teatre rundt om i landet. I 1972 fik hun sin revy-debut i Rottefælden i Svendborg, og fra 1974 har hun ad flere omgange været skuespiller og stået som instruktør og kunstnerisk leder af Danmarks største revy, Cirkusrevyen. Her har man kunnet nyde hende i skønt samspil med blandt andre Claus Ryskjær og Ulf Pilgaard og opleve hende parodiere Lars Løkke og Angela Merkel, skriver LOF.

Artiklen fortsætter under annoncen

På tv er der sikkert mange der husker Lisbet Dahl i rollen som lægefruen Sofia i DRs dramaserie Sommer.

Livet igennem har Lisbet Dahl stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem flere end 50 år og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture.

I sin nye bog Undskyld jeg blander mig!, som foredraget bygger på, fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv at blive en, om de skriftende mænd hun har elsket og mistet, om sin karriere som skuespiller og instruktør, og om at finde sig til rette som 71-årig omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Gråsten Handel.

Bestilling og tilmelding hos LOF Syd på telefon 73 42 10 10 eller via hjemmesiden lof-syd.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk