Lisbeth Andreasen er ny distriktsguvernør for Lions

14. juli 2016 Sundeved

Lisbeth Andreasen, Lions Als i Sønderborg, er netop tiltrådt som ny distriktsguvernør for Lions i distrikt 106C, der går fra Århus-Skjern  til grænsen og fra Esbjerg til Langeland.  Lisbeth Andreasen skal lede over 1.660 Lionsmedlemmer i 81 klubber fra 1. juli og et år frem.

Lisbeth Andreasen. Foto: Lions Als.

Lisbeth Andreasen. Foto: Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er Lisbeth Andreasen netop vendt hjem med en frisk  Lions lederuddannelse fra Japan, hvor Lions International netop har holdt årsmøde for hele verden, det såkaldte Convention.

Lisbeth Andreasen begyndte sit humanitære arbejde i Lions i 2008, hvor hun var med til at starte Lions Als. Her har hun haft forskellige poster i en klub, der i dag har 30 medlemmer. Den baggrund giver Lisbeth Andreasen et godt grundlag for det kommende distriktsarbejde.

Lions er verdens største private humanitære organisation med klubber i over 200 lande.  I Danmark har Lions 6.200 medlemmer fordelt på godt 300 klubber. Helt aktuelt har disse klubber uddelt Lions Pris på kr. 600.000 og doneret 500.000 til bekæmpelse af sult og sygdom  hos børn i Afrika.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk