Lisbeth Andreasen er ny distriktsguvernør for Lions

14. juli 2016 Sundeved

Lisbeth Andreasen, Lions Als i Sønderborg, er netop tiltrådt som ny distriktsguvernør for Lions i distrikt 106C, der går fra Århus-Skjern  til grænsen og fra Esbjerg til Langeland.  Lisbeth Andreasen skal lede over 1.660 Lionsmedlemmer i 81 klubber fra 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

juli og et år frem.

Foto: Lions Als.” width=”200″ height=”300″ /> Lisbeth Andreasen. Foto: Lions Als.

Derfor er Lisbeth Andreasen netop vendt hjem med en frisk  Lions lederuddannelse fra Japan, hvor Lions International netop har holdt årsmøde for hele verden, det såkaldte Convention.

Lisbeth Andreasen begyndte sit humanitære arbejde i Lions i 2008, hvor hun var med til at starte Lions Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her har hun haft forskellige poster i en klub, der i dag har 30 medlemmer. Den baggrund giver Lisbeth Andreasen et godt grundlag for det kommende distriktsarbejde.

Lions er verdens største private humanitære organisation med klubber i over 200 lande.  I Danmark har Lions 6.200 medlemmer fordelt på godt 300 klubber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt aktuelt har disse klubber uddelt Lions Pris på kr. 600.000 og doneret 500.000 til bekæmpelse af sult og sygdom  hos børn i Afrika.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...