Lisbeth Eugenie Christensen og Søren Assenholt udstiller i Augustiana

21. januar 2022 Kultur

Augustiana Kunstpark & Kunsthal tager hul på 2022-programmet med to soloudstillinger i Det Hvide Palæ.

På palæets førstesal viser Lisbeth Eugenie Christensen naturinspirerede tegninger, mens Søren Assenholt indtager stueplan med skulpturelle objekter af moræneler og træ.

Lisbeth Eugenie Christensen viser en stor samling papirarbejder i større og mindre formater. Hele 82 værker præsenteres i en alternativ salonophængning, som generøst spiller op til udstillingsrummenes herskabelige karakter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Man kan sige, at kunstneren i miniformat spejler samspillet mellem Augustianas stringente, fornemme arkitektur og parken, skoven og fjorden udenfor”, siger kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen i en pressemeddelelse.

I stueetagen bliver naturens materialer i både konkret og overført betydning bragt ind i palæet i form af kunstneren Søren Assenholts værker.

Udstillingerne åbner lørdag den 5. februar kl. 14 og kan ses frem til 8. maj.

Åbningstalen holdes af Christel Leiendecker, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstnerne vil være til stede ved åbningen og alle er velkomne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...