Løbeklub starter endnu et nybegynderhold

Rutineret løber. Arkivfoto: Ole Kæhler
Rutineret løber. Arkivfoto: Ole Kæhler
22. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 9. april klokken 17 kan du møde ved Augustenborg-hallerne i løbetøj – så kan du komme med på et løbehold for nybegyndere.

”Vi mødes lige indenfor indgangen til en introduktion til nybegynderprogrammet og så tager vi den første tur, som er i alt 16 minutter blandet gang og jog, hvor alle fint kan være med”, siger træner John Wind i en pressemeddelelse.

”Vi har erfarne trænere koblet på programmet, som undervejs vil være sparringspartnere, og så nye løbere oplever fremgang uden overbelastning. Du vil få en god oplevelse sammen med andre, som også skal starte op fra begynderniveau”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nybegynderprogrammet er 30 uger, så det går fremad på en måde så du bruger god tid og når at få opbygget noget styrke i benene, bedre kondition, løbeteknik, så du efter de 30 uger fint kan løbe fem kilometer.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...