Lørdag bliver en dag med meget trafik på vejene

25. juli 2020 REGIONALT

Lørdag kan blive en travl dag på de syd- og sønderjyske veje, fordi der er skiftedag i sommerhusene og mange danskere holder ferie. Det oplyser Trafikstyrelsen.

Det vil især være trafikken til og fra sommerhusområderne i det vestjyske, omkring Kolding i nordgående retning  og ved grænsen til Tyskland, at Trafikstyrelsen forventer mange bilister.

Sidste lørdag var trafikken ved grænseovergangene også præget af lange kødannelser, hvor bilister oplevede at sidde fast i trafikken i op til 90 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser på Twitter, at der er ventetid ved Frøslev på cirka 20-30 minutter og ti minutters ventetid ved Kruså.

Det er især mellem klokken 11 og 15, at Trafikstyrelsen forventer tæt trafik på vejene, og de råder derfor til at køre uden for tidsrummet, hvis det er muligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...