Lørdag: Borgermøde om Byliv- og infrastrukturplanen

15. november 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Sønderborg Kommune arbejder på en ny trafikplan for Sønderborg, og her er din mening vigtig. Derfor indbyder kommunen til borgermøde ved Apotekerhaven lørdag. Mød politikere og medarbejdere fra kommunen, og kom med dine gode ideer og dine spørgsmål.trafik

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune har udarbejdet en trafikplan for Sønderborg midtby. En plan der bl.a. via en omlægning af veje og ændringer på placeringen af nogle af de eksisterende parkeringspladser, skal skabe et nyt og spændende byrum til glæde for både borgere og byens gæster.

Der vil på borgermødet blive mulighed for at se på billeder og plancher af, hvilke dele af byen, som kommer til at blive berørt af ændringerne. Og så vil der blive rig mulighed for at stille spørgsmål til formanden for Teknik- og miljøudvalget, Frode Sørensen, Ganewswaran Shanmugaratnam og Anders K. Brandt, der alle vil være til stede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye plan er sendt i høring, og som borger kan du frem til og med torsdag den 27. november give din mening til kende om, hvad du mener, der skal eventuelt skal gøres, justeres eller ændres på i de nuværende trafikforhold i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...