Lørdag er der live-musik på Sønder Havnegade og Rådhustorvet

5. august 2022 Erhverv
Michael Vogensen. Foto: Ole Kæhler
Michael Vogensen. Foto: Ole Kæhler

Lørdag fra klokken 12 kan de mange turister og lokale, som opholder sig på Sønder Havnegade i Sønderborg lægge ører til Michael Vogensen, som gennem 25 år har spillet og sunget.

Michael Vogensen er en af de få musikere, som ikke stiller med en liste over de sange, som han vil synge. Han kigger på det publikum, som er til stede og har en fin fornemmelse for, hvilke sange det er, som de vil høre.

Og sangene er numre lige fra de glade ’60ere – hen over den danske musikscene, helt frem til de nyeste hits.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Vores Sønderborg, som står for arrangementerne.

Hvis du mere er til engelsk, irsk og skotsk musik, så skal du på Rådhustorvet klokken 18:30, hvor Down Town Dynt, spiller i et par timer.

Down Town Dynt består af John O’Driscoll og sønnerne Thomas og Brian. Men sådan bliver det ikke lørdag, hvor Jesper Gloor afløser John O’Driscoll, som desværre er sygemeldt på ubestemt tid.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...