Lørdag fejrer BALS sit nye logo og hjemmeside med masser af tilbud og aktiviteter i alle 13 butikker

3. september 2021 Erhverv

Danmarks største private brugsforening, BALS, styrker sin lokale identitet med nyt logo og ny hjemmeside og det bliver fejret på behørig vis, når der lørdag er masser af lokale aktiviteter og gode tilbud i de 13 butikker, som er med i  Brugsforeningen for Als og Sundeved.

”Siden 1969 har vi været en del af sønderborgensernes lokale hverdag og det hylder vi med vores nye logo, som både sender tankerne hen mod Als og Sundeved og hen mod vores rødder, som udspringer af FDB, der i dag er blevet til coop”’, siger direktør Lars G. Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye logo kan blandt andet opleves på den nye hjemmeside, www.bals.dk, hvor interesserede kan læse mere om BALS og de mange aktiviteter, som den lokale brugsforening arbejder med inden for lokale fødevarer, det grønne og bæredygtige fællesskab med lokale fødevareproducenter og arbejdet med  klimavenlige og miljørigtige løsninger.

”Vores vision er at være ’sammen om bedre mad til gavn for kunden og miljøet’ og det er ikke bare noget, vi har fundet på til lejligheden, men en vision for alle vores medarbejdere, når vi møder vores kunder og en vision vi stræber efter at opfylde i alle vores gøremål”, siger Lars G. Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag sættes alle sejl til, for at fejre det nye logo og den nye hjemmeside med masser af gode tilbud og aktiviteter og interesserede kan følge med på SønderborgNYTs Facebookside, hvor der hele lørdagen sendes direkte web-tv fra de 13 butikker:

”Vi glæder os til at møde vores kunder og give dem de bedste tilbud og en masse aktiviteter og underholdning for hele familien og samtidig fortælle meget mere om BALS, når vi sender direkte web-tv på SønderborgNYT og vores egne, lokale Facebooksider”, siger salgschef Karsten Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan følge med på SønderborgNYTs Facebookside lørdag fra klokken ca. 8, hvor der sendes fra Kvickly i Nordborg og frem til klokken ca. 17, hvor sidste udsendelse sendes fra Vester Sottrup.

BALS er med godt 20.000 medlemmer, 13 butikker, 13 OK-tankanlæg og fem OK-vaskehaller Danmarks største selvstændige brugsforening og har godt 460 medarbejdere.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...