Løs gåderne på Escapetour-oplevelser i Sønderborg eller Gråsten

Der er også Escapetour i skanserne. Arkivfoto: Ole Kæhler
Der er også Escapetour i skanserne. Arkivfoto: Ole Kæhler
26. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du er turist i Sønderborg – eller måske bor her – og har lyst til at gå opdagelse, så kan Escapetour være det helt rigtige, fordi deltagerne ser steder, som de måske kun har hørt om – og undervejs skal der løses opgaver via deltagernes smartphones og det hele kædes sammen af gode historier.

”De gode historier er det vigtige og for eksempel kan det være historien om Gendarmens Hjerte, der udspiller sig i Skanseområdet. Det kan være den om ølkuskens forbandelse, som foregår i midten af Sønderborg by eller i kan få udvidet jeres kendskab til Gråsten by og måske kunne svare på om, Steve Jobs opkaldte sin virksomhed efter netop Gråsten-æblet”, siger Klaus Herborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Escapetour kombinerer ‘escape room-opgaverne’ med ny teknologi og lader det foregå i naturen eller i bybilledet. Det er en ny måde at opleve seværdigheder på og den passer til alle.

“Det er et digtitalt koncept, hvor deltagerne klikker ind på Escapetour på deres smartphone, når de er på startstedet og så går de ellers i gang med at løse opgaverne. Undervejs bliver deltagerne guidet til steder, som de ikke plejer at se og alle ture er unikke”, siger Klaus Herborg og tilføjer, at der altid er plads og man kan bestille frem til 10 minutter før man er klar til at gå i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre escape-oplevelser er indendørs, men Klaus Herborg sender sine deltagere ud i virkeligheden – og det vil tage dem op til et par timer at løse de opgaver, der er undervejs.

“Det er glimrende teambuilding, sjovt for familier og venner og børn fra 12 år kan være med”, siger han og opfordre til, at man ser på mulighederne på escapetour.dk

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...