LOF byder på fire udendørs forårsarrangementer

15. marts 2021 Erhverv

Skønt aftenskolerne er lukket ned for al indendørs aktivitet foreløbig frem til 5. april, må vi heldigvis gerne mødes udendørs, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse. Aftenskolenhar sat fire nye ‘Bag Om Smagen-udendørsarrangementer’ på forårsprogrammet.

Grill- og bålmad på nye måder

Torsdag den 22 april skrues der op for grillen i den stemningsfyldte gårdhave bag Keller & Co i Sønderborg. Kok Jonas Keller vil underholde med en sjov og anderledes madlavnings-masterclass, når han præsenterer ”Grill- og bålmad på nye måder”. Der skal tilberedes alt fra fisk til pølser og lækre towahawk-ribs – og det hele sluttes af med fællesspisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Guidet beerwalk på Gendarmstien

Elsker man øl, smuk natur, gåture og overraskelser, så er Beerwalk drømmeturen.

Lørdag den 15. maj er Mikkel fra det lokale ølbryggeri, BrewParts, i Broager, klar til at guide os ud på en spændende gåtur med indlagt ølsmagning, udfordringer og frokost undervejs.

Turen starter ved Parkeringspladsen Kragesand i Broager og følger en ca. 15 km lang rute ad den smukke Gendarmsti og slutter ved Cathrinesminde Teglværk.

Introduktion til biavl og hjemmelavet honning

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er alletiders chance for et spændende indblik i livet som biavler og introduktion til hvordan at producere sin egen honning.

Over to dage vil biavler Klaus Hviid tage os med ind i hans verden af bier og honning.

Hør hvad det kræver at være biavler, og hvilke udfordringer man som biavler står over for, samt få viden om bierne, deres liv og samfund. Endelig skal vi høre om og smage på forskellig slags honning samt smage mad tilberedt med honning, pollen og bibrød.

Introduktion til biavl og hjemmelavet honning foregår lørdag-søndag den 29.-30. maj med mødested lørdag i Økosamfundet Soleng i Broager. Mødestedet søndag oplyses senere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rosésmagning hos Visselulles Vinbar

Skål sommeren i møde med denne rosévinsmagningsaften torsdag den 3. juni i selskab med indehaver Kristian Lykke-Krogh fra Visselulles Vinbar i Sønderborg.

I løbet af et par hyggelige timer vil værten guide os ind i roseens verden og fortælle historien bag vinbaren, mens der smages på seks forskellige vine med tilhørende snacks. Alt sammen – forhåbentlig – med udsigt til en roséfarvet solnedgang over havnepromenaden.

Man kan trygt melde sig til

Artiklen fortsætter under annoncen

Yderligere information om de enkelte arrangementer samt tilmelding skal ske LOF Syds hjemmeside.

Der er begrænsede antal ledige pladser, og man skal ikke vente for længe med at melde sig til.

Der tages forbehold for evt. ændringer/aflysning.

Ved aflysning får deltagerne pengene tilbage.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk