LOF Syd inviterer til Rummelpot Awten på Marina Fiskenæs

18. oktober 2019 Kultur

Tirsdag den 26. november kl. 18:30-21:30 inviterer LOF Syd til en Rummelpot Awten på Marina Fiskenæs i Gråsten ‘mæ glant grønlangkålspisen’ og musikalsk underholdning af den sønderjyske sanger Rikke Thomsen. Arrangementet sker i samarbejde med æ Rummelpot og æ Synnejysk forening.

Aftenen byder på præsentation af æ Rummelpot 2019 ved Gunnar Hattesen samt en præsentation af Æ Synnejysk Forening ved Tage Lametsch. Dertil bliver serveret æ Rummel- menu bestående af sønderjysk grønlangkål med kålpølser, flæsk og hamburgerryg., skriver LOF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig vil publikum kunne nyde en stemningsfuld koncert med den unge sangerinde, Rikke Thomsen, fra Blans, der har stor succes som sønderjysk sanger med eget repertoire og spiller koncerter for udsolgte huse flere steder i landet.

Der venter publikum en ganske hyggelig og underholdende aften denne tirsdag i Gråsten – tilmelding sker hos LOF Syds hjemmeside, lof-syd.dk eller på tlf. 25 73 42 10

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Broager

Borgermøde om en ny cykelsti mellem Broager og Nybøl

27. oktober 2021 Politik

En ny, dobbeltrettet cykelsti mellem Nybøl og Broager er på vej, og derfor inviterer kommunen til borgermøde i Broagerhallen den 3. november klokken 17. På mødet kan man se forslaget til cykelstiens placering, stille spørgsmål og komme med input. På mødet vil der være repræsentanter fra Teknik- og Miljøudvalget, chef i Drift og Anlæg, Mette […]

Læs mere...