LOF Syd og Skærtoft Mølle byder på rugbrøds-bagekursus

29. marts 2021 Augustenborg

Som noget helt nyt tilbyder LOF Syd et online bagekursus i rugbrød under ledelse af udviklingschef Steffen Nielsen fra Skærtoft Mølle. Det er onsdag og torsdag den 5.-6. maj klokken 19:00, at Steffen Nielsen vil dele ud af sin passion for og viden om rugbrødsbagning.

Hør om råvarer, surdej, bageteknikker m.m. og få inspiration til det lækre hjemmelavet brød. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – undervisningen vil foregå i et tempo, hvor alle kan være med uanset bageerfaring, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bagekurset vil foregå i en lukket Facebookgruppe og inden kursets start vil alle deltagere få tilsendt en komplet bagepakke med alle de ingredienser og opskrifter, der skal bruges i undervisningen samt information om adgang til gruppen.

Tilmelding til kurset skal ske hos LOF Syd.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...