LOF Syd og Sønderborgs ‘gin-gutter’ inviterer til arrangementer

14. juli 2021 Erhverv

LOF Syd er gået i samarbejde med Sønderborgs egne ’gin-gutter’, der står bag den kommende restaurant Karikatur i Borgen og Destilleriet Als, der ligger i Høruphav. Det er der kommet tre forskellige smagsarrangementer ud af – og du kan komme med!

Torsdag den 26. august er der Ladies Night på Karikatur, hvor vi holder et lille cocktailkursus samt en garnish-konkurrence med præmie til den heldige vinder. Det bliver en aften med prisvindende gin – endda rigeligt af det, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag den 4. september inviterer LOF Syd til Smørrebrødskalas på Karikatur – kom i hyggeligt selskab med Danmarksmester i smørrebrød, Chris Franklin, som glæder sig til at dele ud af sin passion. Hør lidt om historien og kulturen omkring smørrebrød, få gode fif og vær med til at sætte dit eget præg på de smørrebrødskreationer, I skal smage efterfølgende med dertilhørende afstemt akvavit.

Endelig er der mulighed for at komme på rundvisning og ginkursus på Destilleriet Als. Få svar på hvad gin er, hvordan man laver det og ikke mindst drikker det og kom rundt til kedlerne. Undervejs vil der være forskellige serveringer med gin og snacks. Det er torsdag den 14. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere oplysninger og tilmelding findes på LOF Syds hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49