LOFs efterår begynder i august

Pressefoto: LOF
Pressefoto: LOF
11. juli 2021 Samfund Skrevet af: Redaktion

LOF Syd starter efterårssæsonen tidligt op med de første kurser allerede i slutningen af august. Det gør de som et plaster på såret for de Corona-aflyste kurser i foråret. Vi har et efterårsprogram spækket med kreativitet, musik, mad og selvfølgelig alle vores træningshold, og vi glæder os til at byde velkommen til både gamle og nye kursister. Alle kurser kan ses på LOF Syds hjemmeside.

Kom til Masterclass for letøvede i kagebagning ved konditor Trine Wildenschild lørdag den 21. august Frivillighedens Hus og få tips til chokoladetemperering og sprøjteteknikker. Det færdige resultat skal du selvfølgelig have med hjem, skriver oplysningsforbundet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trænger du til at få trænet din krop, og vil du gerne prøve noget nyt, så tag med til vores gratis introworkshop i NIRVANA-fitness søndag den 22. august på kasernen. Her vil fitness-instruktør Olivia May Lindstrøm indvie dig i det helt nye træningskoncept, inspireret af yoga og pilates. Afslutningsvis er der en gratis prøvetime.

Mænd, der elsker mad – at lave mad såvel som at spise mad bliver bare hyggeligere i selskab med andre. Prøv kræfter med forskellige opskrifter på lækre, velsmagende og velnærende retter. Vi hygger med madlavningen, og her er altid plads til gode grin, og vi spiser sammen – det bliver herrefedt! Herregod mad starter op mandag den 23. august på Sønderskov-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du mere til musik, og har du altid drømt om at lære et spille et instrument så lad dig inspirere af vores forskellige musiktilbud – få eneundervisning i klaver og violin eller prøv vores holdundervisning i guitar. Er du allerede en øvet musiker, og søger du nogen at spille sammen med, så kan Alssundorkestret måske være noget for dig.

Kreativiteten blomstrer – som noget helt nyt kan vi i år tilbyde undervisning i raku keramik, en helt særlig brændeteknisk form for keramik, der kan give imponerende resultater. Det er både spændende og fascinerende at arbejde med. Vi udbyder to hold med opstart henholdsvis torsdag den 26. august og torsdag den 23. september. Begge hold huses på Ahlmann-Skolen.