Logen Catena sendte ti personer på ophold på Feriehjemmet Ørum

Feriehjemmet Ørum. Pressefoto
Feriehjemmet Ørum. Pressefoto
3. april 2024 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Humanitært & Filantropisk udvalg fra Logen Catena, der er hjemhørende i Sønderborg, donerede i løbet af 2023, 10 ophold á en person med ledsager på Feriehjemmet Ørum. At det kunne blive til så mange donationer, skyldes især et stærkt samarbejde mellem Feriehjemmet og Humanitært & Filantropisk udvalg i Logen Catena.

Feriehjemmet i Ørum drives blandt andet af penge stillet til rådighed af Jeanne og Werner Olufsens Fond. Werner Olufsen var selv logebroder i Serapions-Ordenen, en ren dansk broderorden stiftet i 1888, som i dag har 18 loger forskellige steder i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeanne og Werner Olufsens Fonds formål er at udføre humanistisk og filantropisk virksomhed igennem driften af Ferie- og Rekreationshjemmet, hvor der lægges vægt på rolige omgivelser, skriver Logen Catena.

Feriehjemmet er afslapning, retreat og rekreation i hjemlige, hyggelige omgivelser. Deraf navnet Feriehjemmet. Med plads til 14 overnattende gæster i syv velindrettede og handicapvenlige dobbeltværelser, er Feriehjemmet Ørum velegnet til ophold for institutioner, foreninger, familier og privatpersoner, der har brug for ro og samvær. Parken på 50.000 kvadratmeter lige udenfor døren, giver mulighed for smukke gåture og frisk luft. Eller bare sidde på terrassen og nyde det skønne blomsterflor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Feriehjemmet ligger idyllisk placeret i det midtjyske, i Ørum Sønderlyng, tæt ved Viborg, med skøn natur så lang øjet rækker. Her er rig mulighed cykel- eller vandreture i lokalområdet, som blandt andet byder på det smukke Ådalen og Ø- Bakker. Området byder ligeledes på flere flotte golfbaner, heriblandt Viborg Golfklub. Der er et væld af udflugtsmuligheder, herunder Mønsted Kalkgruber, Randers Regnskov, eller Viborg Domkirke.

Valget af en egnet modtager til en donation fra Logen Catena sker i samarbejdet mellem logebrødrene, deres netværk og Logens Humanitært & Filantropisk udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Humanitært arbejde er et arbejde, som har til hensigt at forbedre menneskers vilkår. Filantropisk arbejde er et arbejde af velgørende og menneskekærlig art.

Intensionen med disse donationer fra Logen Catena, er at styrke Serapions-Ordenens humanitære indsats overfor mennesker, der lider under eftervirkningerne af en svær sygdom, og som derfor har behov for rekreation og hvile.

Logen Catena har til huse på Christian den IIs Gade overfor Sønderborg Slot. Er man interesseret i at vide mere om logearbejdet, eller kunne man være interesseret i at blive logebroder, så er man velkommen til at kontakte Logen Catena, og læse mere på serapions-ordenen.dk

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...