Lokal opbakning skaber succes hos Dagli’Brugsen i Skovby

23. november 2018 Erhverv

I Skovby på Sydals vil man gerne hinanden og sammenholdet i bysamfundet er også grundlaget for, at Dagli’Brugsen er en af de supermarkeder der har den højeste vækst blandt Brugsforeningen for Als og Sundeveds butikker.

”Vores omsætning vokser med en halv million kroner om året og det skyldes udelukkende, at borgerne i Skovby vil os – og vi vil Skovby – og derfor er lokalsamfundet med til at udvikle vores butik på rigtig mange område”, fortæller uddeler Kim Johnsen, der selv bor i Skovby og er en del af lokalsamfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagli’Brugsen i Skovby har et noget større udvalg end andre supermarkeder i andre bysamfund og det skyldes, at beboerne vælger DagliBrugsen fremfor supermarkederne i Sønderborg og når lokalsamfundet handler lokalt, er der også økonomi til at udvikle butikken til glæde for kunderne.

”Vi gør rigtig meget for at engagere os i Skovby og bruger butikken som et naturligt, lokalt samlingssted og dermed giver vi noget tilbage til vores kunder som ikke lige handler om at købe dagligvare”, siger Kim Johnsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da DagliBrugsen i Skovby holdt J-dag kom der 250 og smagte årets julebryg og der altid stor opbakning fra lokalsamfundet, når butikken holder plantemarked eller arrangementet ’Smag på Dagli’Brugsen’, hvor butikken fyldes op med lokale vare.

”Vi er selvfølgelig også med når vi har ’Skovby by Night’ og andre arrangementer i lokalområdet og vi er altid klar til at snakke om, hvordan vi bedst kan bakke op om lokalsamfundet da det er den bedste investering vi overhovedet kan gøre”, siger uddeleren der også glæder sig over succesen der har gjort det muligt, at investere over 10 mio. kroner i en stor og gennemgribende ombygning i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ønskede at fremtidssikre Dagli’Brugsen i Skovby og samtidig gå foran på hele klimadagsordenen og derfor var det en renovering hvor stort set alt blev udskiftet og der blev opsat de nyeste og mest energibesparende køle- og frostanlæg ligesom butikkens overskudsvarme genanvendes til opvarmning”, fortæller Kim Johnsen, der stolt viser butikkens gulddiplom fra ProjectZero som r det konkrete bevis på, at butikken har realiseret mellem 51-70 procent i CO2- besparelse.

At de lokale kunder i Skovby også er glad for DagliBrugsen i de årlige kundetilfredshedsundersøgelser placerer Dagli’Brugsen i Skovby i den absolutte top blandt alle Coops butikker.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...