Lokalbrag: Egen UI møder Gråsten Boldklub på Linak Arena

14. august 2020 Kultur

Søndag klokken 13 fløjtes lokalbraget mellem Egen UI og Gråsten Boldklub i fodbold i gang og i Egen glæder alle sig over, at endelig må der spilles bold igen.

Ovenpå syv måneders forberedelse og træninger ruller bolden igen på Linak Arena. Spillerne i Egen glæder sig helt vildt til at vise de forhåbentlig mange tilskuere noget flot og offensivt fodbold, siger træner Martin Prokopek.

Begge hold spillede i sidste weekend, hvor Egen vandt 4-2 på udebane over Fredericia. Fredericia er nok en af favoritterne til at rykke op. Gråsten tabte ærgerligt 3-2 på hjemmebane mod Kolding B efter at have ført 2-0 til et kvarter før tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen tvivl om, at begge hold vil levere deres ypperste i dette lokalopgør for at vinde. Lokalopgør lever altid deres eget liv, det er helt specielt – ingen vil tabe, og derfor er der ofte overraskende resultater og præstationer, skriver Egen UI i en pressemeddelelse.

Og mon ikke der kommer mange tilskuere fra både Gråsten og Guderup, ja, og fra den øvrige omegn. De er også med til at give en fortættet stemning.

Stemningen på Linak Arena vil helt sikkert blive fantastisk, udover entuitastiske tilskuere, vil anlæggets musikanlæg, stadionspeakeren også bidrage til stemningen, og hyggen vil blive krydret med lækre grillpølser fra Dethleff og kølige fadøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som sædvanligt 10 præmier at vinde på det 24 siders, 4-farvede kampprogram, der produceres til Egens hjemmekampe.

“Vi håber at mange vil møde op for at se, nyde og opleve søndagens kamp i Guderup. Alle er meget velkomne”, siger Martin Prokopek.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Skt. Hans i Præstegårdshaven i Ulkebøl

18. juni 2021 Kultur

Ulkebøl Kirke vil fortsætte den gamle tradition med Skt. Hansfest i Præstegårdshaven på Bjørnemosen d. 23. juni kl. 19.00 Det er en gammel tradition i Ulkebøl, som mange husker fra deres barndom og ungdom. I 2019 fik vi taget den op igen, og sidste år måtte vi desværre aflyse Sankt Hansfesten på grund af corona, […]

Læs mere...