Lokale bakker op om fodbold-projekt for unge med særlige behov

18. november 2021 Samfund

Ida-Cathrine Thomsen er studerende fra UC Syd i Aabenraa og hun er i praktik i Gasværket/Ungehuset i Sønderborg, hvor hun har arbejdet med et projekt, som skal få unge med særlige behov i gang md en fritidsaktivitet.

“Jeg har sat gang i et fodboldforløb, der skal få de unge mennesker til at interessere sig for at komme i en fritidsaktivitet”, siger Ida-Cathrine Thomsen til SønderborgNYT.

I samarbejde med BROEN Sønderborg, Stark Sønderborg samt private folk har sponsoreret fodbolde og udstyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

BROEN har i samarbejde med Christiern 4 sponsoreret et helt sæt spillertøj til de unge mennesker og det skal bruges til den afsluttende fodboldkamp. Stark har sponsoreret køletasker, træningstrøjer samt drikkedunke.

“Vores hjerte banker for unge mennesker, som kæmper med særlige udfordringer og vi hjælper gerne, Siger Lars Kerdil fra Christiern 4.

“Og jeg er taknemmelig for al den støtte og opbakning der har været at finde i Sønderborg så fodboldprojektet kunne lade sig gøre i min praktikperiode”, siger Ida-Cathrine Thomsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...