Lokale bakker op om Mommark Marinas café

Gæster i Seaside Bistro & Café. Foto: Ole Kæhler
Gæster i Seaside Bistro & Café. Foto: Ole Kæhler
17. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften var der en hel gæster på besøg i Mommark Marinas café og i aften, lørdag, kommer der endnu flere. Og det glæder naturligvis Carsten Kock, der er ejer af Mommark Marina og driver Seaside, Bistro, Café & Grill i partnerskab med blandt andre kokken Steven Andersson.

“Indtil videre har vi åbent torsdage, fredage og lørdage fra klokken 17 samt for selskaber – og jeg må sige, at gæsterne er rigtig flinke til at bakke os op”, siger Carsten Kock til SønderborgNYT.

Mommark Marina er et af de steder, som blev ramt rigtigt hårdt under stormfloden – men heldigvis tog bygningen med cafeen ikke stor skade. Det gør, at der igen er tændt op under gryderne, så der kommer nogle penge i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu er det ikke et stort menukort, der kan vælges mad fra.

“Men det kommer, når vi kommer lidt længere hen i sæsonen”, siger Carsten Kock.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...