Lokale kunstnere bag udstillingen Apokalypse

4. oktober 2022 Kultur

Tirsdag eftermiddag var der fernisering på Sønderborgudstillingen Apokalypse, som kan opleves på biblioteket i MultiKulturhuset og kunsterne bag værkerne borg i Sønderborg Kommune.

“Der er sket en del i verden siden sidste års udstilling. Der er utryghed og uro og en del føler, at verden er ved at ramle sammen”, sagde Jesper Kristiansen, som holdt en kort tale i forbindelse med åbningen af udstillingen.

“Når der er uro i verden er der virkelig brug for kunsten, som kan få folk til at reflektere. Og værkerne kan være et lyspunkt i en mørk tid”.

Artiklen fortsætter under annoncen

På udstillingen finder du værker af Ragnar Stefánsson, Søren Møller, Thomas Lunau, Ole Prip Hansen, Jes Mogensen, Lise Tuxen, Jesper Kristiansen, Iris Fridriksdottir, Sean McCluskey, Dorthe Saldern Meier og Hanne Ida Helstrup.

“Vi ved godt, at det for mange er sparetid, men værkerne er alligevel til salg”, sagde Jesper Kristiansen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...