Lokale Tribrato tager på sønderjysk kirke-turné

Tribrato. Pressefoto
Tribrato. Pressefoto
10. marts 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

Tribrato består af Caroline Cornelius Hansen, violin, Jens Bendix Nielsen, bratsch og Felix Girard Madsen, cello. Den sønderjyske strygetrio blev dannet på Sønderborg Musikskole i 2013, hvor de tre musikere startede på Musikakademiet og senere blev optaget på MGK-Syd.

“Vi tre har udviklet et ubrydeligt bånd gennem musikken, og vi glæder os meget til at fejre jubilæet og spille fantastisk musik sammen i smukke kirker på vores hjemegn, Sønderjylland”, står der i en pressemeddelelse fra de tre musikere i Tribrato.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden 2013 har Tribrato spillet et utal af koncerter i Sønderjylland, rundt omkring i Danmark og syd for grænsen. De har blandt andet spillet i forbindelse med den anerkendte Schleswig-Holstein Musik Festival, været faste gæstemusikere på Restaurant Knapp m.m.

Siden 2020 har Tribrato været splittet af by- og landegrænser, fordi Caroline Cornelius Hansen og Jens Bendix Nielsen flyttede fra det sønderjyske og nu studerer på henholdsvis Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Trods det har de alle tre holdt kontakten og fortsat koncertaktiviteterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år kan Tribrato fejre 10 års jubilæum og det gør de med en turné. Trioen vil blande noget af deres gamle elskede repertoire med nyfundne perler af fransk og ungarnsk strygermusik. Ved koncerterne vil der være musik for enhver smag: Både klassiske mesterværker fra forskellige perioder samt populær musik fra andre genrer.

Der er fri entré til koncerterne

Tribrato spiller koncerter i kirkerne i Gram og i Vojens – og de kan også opleves i tre alsiske kirker: Havnbjerg Kirke klokken 19 søndag den 19. marts, Lysabild Kirke – også klokken 19 – onsdag den 22. marts og i Hørup Kirke søndag den 26. marts klokken 16.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...