Lokale Venstre-kandidater tog ministre med på fodtur gennem Perlegade

16. november 2017 GALLERIER

Torsdag havde Venstre igen ministerbesøg og turen gik blandt andet til Alsion, hvor Søren Pind sammen med Peter Hansen og det lokale Venstres Ellen Trane Nørby, der er sundhedsminister, mødtes med Syddansk Universitets rektor og de lokale ledere på campus Sønderborg.

På dagsordenen var bl.a. Center for Industriel Elektronik og behovet for at kunne udbyde de rette uddannelser, herunder også på engelsk, for at centeret kan blive en succes.

Erhvervsakademi Sydvest, som også bor på Alsion, fik også besøg, inden turen gik videre til Lodam, der er en af mange virksomheder i Sønderborg området, der skal aftage studerende fra de nye ingeniøruddannelser på Alsion.

Ved middagstid mødtes gruppen med flere Venstrekandidater og Inger Støjberg ved Borgen og derfra gik de en tur gennem Perlegade og delte valgmaterialer ud.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...