Lokale Venstre-kandidater tog ministre med på fodtur gennem Perlegade

16. november 2017 GALLERIER

Torsdag havde Venstre igen ministerbesøg og turen gik blandt andet til Alsion, hvor Søren Pind sammen med Peter Hansen og det lokale Venstres Ellen Trane Nørby, der er sundhedsminister, mødtes med Syddansk Universitets rektor og de lokale ledere på campus Sønderborg.

På dagsordenen var bl.a. Center for Industriel Elektronik og behovet for at kunne udbyde de rette uddannelser, herunder også på engelsk, for at centeret kan blive en succes.

Erhvervsakademi Sydvest, som også bor på Alsion, fik også besøg, inden turen gik videre til Lodam, der er en af mange virksomheder i Sønderborg området, der skal aftage studerende fra de nye ingeniøruddannelser på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved middagstid mødtes gruppen med flere Venstrekandidater og Inger Støjberg ved Borgen og derfra gik de en tur gennem Perlegade og delte valgmaterialer ud.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...