Lokalplan skal bane vejen for byggeri på Helene Hanssensvej

10. august 2022 Politik
Tage Petersen, Venstre, Privat foto
Tage Petersen, Venstre, Privat foto

Sønderborg Kommune har modtaget et projekt for udvikling af projektarealet ved Helene Hanssensvej i Sønderborg til boligområde. Bygherre ønsker at udvikle arealet som boligområde med tæt-lav boligbebyggelse, såsom række-, dobbelt- og klyngehuse.

Forvaltningen vurderer, at det ansøgte projekt er i overensstemmelse med kommuneplanrammen for området, som er udlagt til tæt-lav- og etageboligbebyggelse, samt rekreativt område. Området er ikke lokalplanlagt.

Forudsat udvalgets godkendelse sendes lokalplanforslaget i offentlig høring i fire uger. Forvaltningen planlægger ikke et borgermøde i forbindelse med den offentlige høring, fordi lokalplanen ikke vurderes at få væsentlig betydning for nærområdets brugere. Den offentlige høring vurderes derfor at være tilstrækkelig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er ikke så mange udvidelsesmuligheder for Sønderborg by, så derfor er vi nød til at kigge på fortætning i nogle områder – uden at vi mister for mange grønne frirum”, siger Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT..

“Vi synes, det her er et spændende projekt i et attraktivt område og tror, der bliver rift om boligerne – foreløbig fuld opbakning fra Venstre til at sende lokalplanen i høring”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 FV22, Sundeved

FV22: Fra tirsdag og frem til 28. oktober er det muligt at brevstemme

7. oktober 2022 FV22

Hvis du ønsker at brevstemme før Folketingsvalget, kan du henvende dig i Borgerservice i Sønderborg Kommune fra tirsdag den 11. oktober. For at kunne brevstemme skal du medbringe gyldig legitimation – sundhedskort, pas eller kørekort. Sidste dag man kan brevstemme er fredag den 28. oktober, skriver Sønderborg Kommune. Der kan brevstemmes i Borgerservice i Gråsten, […]

Læs mere...