Lokalplanen omkring biogasanlæg i Kværs kommer snart i høring

6. marts 2019 Politik

Planen for et biogasanlæg ved Kværs er nu så vidt, at forslaget til lokalplan for området og miljørapporten for projektet er på vej i høring. Dermed giver Teknik- og Miljøudvalget borgere og andre interessenter mulighed for at kommentere projektet.

“Jeg synes, NGF Nature Energy har udført et godt forarbejde og foreslået en placering af anlægget, så der er mest mulig afstand til naboer. God infrastruktur og nærheden til leverandører er der tænkt på, og så ligger det godt i forhold til muligheden for at koble sig på naturgasnettet. Anlægget passer perfekt ind i vores vision om at blive CO2-neutrale i 2029 og så er det med til at fastholde arbejdspladser i landbruget”, siger Teknik- og Miljøudvalgets formand, Aase Nyegaard, i en pressemeddelelse.

Høringen begynder mandag den 18. marts, hvor miljørapport og lokalplanforslag kan ses på kommunens hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...