Lokalt samarbejde tænder for drømme om smart tøj og ferierejser

25. marts 2021 Erhverv

Torsdag var tøjbutikken Guldhammer fra Høruphav på besøg hos Alsie Express, hvor de brugte et af de sorte fly som baggrund til en række videooptagelser, hvor der blev vist tøj frem.

“Vi tænkte, at forår, smart tøj og ferierejser hænger fint sammen, så det er jo dejligt, at vi fik lov til at komme ind i lufthavnen”, siger Susan Guldhammer til SønderborgNYT.

Lokale hjælper lokale

“Det er alletiders for Alsie Express, at der laves mode-optagelser med vores fly i billedet. Og vi alle længes jo efter at få nyt tøj, pakke det i kufferten og rejse ud. Og det må meget gerne være med Alsie Express til Bornholm”, siger Lone M. Koch, der er bestyrelsesformand i Alsie Express.

Guldhammers videooptagelser vises i små bidder på de sociale medier.

“Vi har igennem lang tid brugt de sociale medier, når vi vil vise tøj og andet fra butikken. Og det virker for os”, siger Susan Guldhammer.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...