Lone Brink fra Lysabild har startet Brinks Rengøring

31. august 2021 Erhverv

Igennem en rum tid har Lone Brink drømt om at starte eget rengøringfirma og nu er drømmen gjort til virkelighed med Brinks Rengøring, der tilbyder rengøring for virksomheder og private i hele Sønderborg Kommune.

“Jeg tog skridtet og blev selvstændig, da min arbejdsplads blev solgt”, siger Lone Brink til SønderborgNYT. Inden hun oprettede sit firma, havde hun en længere snak med familien, som bakker op.

”Jeg går højt op i kvalitet, og at kunderne skal føle sig trygge ved jeg er i deres hjem”, siger Lone Brink og fortæller videre, at Brink Rengøring udfører stort set alt indenfor rengøring. I private hjem klares blandt andet støvsugning, gulvvask, aftørring af støv, rengøring af køkken og bad, og hvad kunden ellers ønsker. For erhvervskunder tilbydes eksempelvis rengøring af kontorer, rengøring af skurvogne på byggepladser og meget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone Brik har seks års erfaring indenfor rengøring og du finder flere oplysninger på brinksrengoring.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...