Lone Brink fra Lysabild har startet Brinks Rengøring

31. august 2021 Erhverv

Igennem en rum tid har Lone Brink drømt om at starte eget rengøringfirma og nu er drømmen gjort til virkelighed med Brinks Rengøring, der tilbyder rengøring for virksomheder og private i hele Sønderborg Kommune.

“Jeg tog skridtet og blev selvstændig, da min arbejdsplads blev solgt”, siger Lone Brink til SønderborgNYT. Inden hun oprettede sit firma, havde hun en længere snak med familien, som bakker op.

”Jeg går højt op i kvalitet, og at kunderne skal føle sig trygge ved jeg er i deres hjem”, siger Lone Brink og fortæller videre, at Brink Rengøring udfører stort set alt indenfor rengøring. I private hjem klares blandt andet støvsugning, gulvvask, aftørring af støv, rengøring af køkken og bad, og hvad kunden ellers ønsker. For erhvervskunder tilbydes eksempelvis rengøring af kontorer, rengøring af skurvogne på byggepladser og meget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone Brik har seks års erfaring indenfor rengøring og du finder flere oplysninger på brinksrengoring.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...