Lone Koch bliver direktør i Alsie Express

26. november 2015 Uddannelse

Henrik Therkelsen har hidtil delt sin tid mellem opgaverne som direktør for både Air Alsie og Alsie Express.

“Men nu er det tiden til at tage Alsie Express til det næste niveau, og derfor har vi behov for en fuldtidsdirektør, der kan fokusere målrettet på ruteselskabet, siger adm. direktør Henrik Therkelsen.

“Og vi har i Lone Koch fundet en direktør, der har meget stor erfaring fra mange opgaver i Cimber Air A/S. Dertil kommer, at vi kender Lone rigtig godt, da hun har haft sæde i vores bestyrelse. Med Lone får vi en direktør, der ved rigtig meget om dansk indenrigsflyvning, salg og markedsføring på ruteområdet og om luftfart generelt. Hendes erfaring fra de sidste tre år, hvor hun har været erhvervschef giver samtidig et stort netværk og en omfattende viden om erhvervslivet i vores nærområde, så det er en noget nær optimal løsning”,siger Henrik Therkelsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone Koch forlader med overtagelsen af ”cockpittet” i Alsie Express sin stilling i Sønderborg Vækstråd.

“Jeg er både stolt over og taknemmelig for, at jeg har fået denne mulighed. Luftfart og ruteflyvning er og bliver både min stærkeste kompetence og min store interesse, så der var ikke meget at betænke sig på”, siger Lone Koch, der tiltræder sin nye stilling til nytår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Bilist sigtet for narkokørsel

29. juli 2021 112

Onsdag morgen klokken 8 standsede politiet en 29-årig mand fra Vejle, som kørte i bil på Nørrekobbel i Sønderborg. “Han blev narkotestet og der var udslag på hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Bilisten blev sigtet og anholdt – og en blodprøve bliver afgørende for sagens videre forløb.

Læs mere...