Lone Koch bliver direktør i Alsie Express

26. november 2015 Uddannelse

Henrik Therkelsen har hidtil delt sin tid mellem opgaverne som direktør for både Air Alsie og Alsie Express.

“Men nu er det tiden til at tage Alsie Express til det næste niveau, og derfor har vi behov for en fuldtidsdirektør, der kan fokusere målrettet på ruteselskabet, siger adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør Henrik Therkelsen.

“Og vi har i Lone Koch fundet en direktør, der har meget stor erfaring fra mange opgaver i Cimber Air A/S. Dertil kommer, at vi kender Lone rigtig godt, da hun har haft sæde i vores bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Lone får vi en direktør, der ved rigtig meget om dansk indenrigsflyvning, salg og markedsføring på ruteområdet og om luftfart generelt. Hendes erfaring fra de sidste tre år, hvor hun har været erhvervschef giver samtidig et stort netværk og en omfattende viden om erhvervslivet i vores nærområde, så det er en noget nær optimal løsning”,siger Henrik Therkelsen i en pressemeddelelse.

Lone Koch forlader med overtagelsen af ”cockpittet” i Alsie Express sin stilling i Sønderborg Vækstråd.

“Jeg er både stolt over og taknemmelig for, at jeg har fået denne mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Luftfart og ruteflyvning er og bliver både min stærkeste kompetence og min store interesse, så der var ikke meget at betænke sig på”, siger Lone Koch, der tiltræder sin nye stilling til nytår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...