Loppemarked Syd åbner 1300 kvadratmeter antik- og loppemarked

12. november 2019 Erhverv

Nu er der godt nyt for alle i Sønderjylland og omegn, som er vilde med antik og genbrug. Gamlefund.dk og Loppemarked Syd byder velkommen til et 1300 m2 stort antik- og genbrugsmarkedet under ét tag. Her finder man alt, som hjerter begærer indenfor genbrug, antikvarer og design.

Kom til en af åbningsdagene den 30 november eller 1 december fra 10-16. Her er udvalget størst og vi giver kaffe og kage til alle der deltager, så længe der er kage nok, skriver Michael Næblerød Jørgensen, der står bag loppemarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Adressen på antik- og genbrugsmarkedet er Løntoft 7 i Ragebøl.

Bæredygtighed

Tanken om at købe brugt i stedet for nyt, tiltaler mange mennesker, som ønsker at leve mere bæredygtigt. Men udover at være miljøvenligt og billigt, kan man finde nogle virkelig gode fund på loppe-og genbrugsmarkeder. Brugsgenstandene er fyldt med historie og kultur, og kan på denne måde få et nyt liv i et nyt hjem, og være med til at give hjemmet en unik charme.

På det nye store genbrugsmarkedet finder man 850 m2 genbrugs- og loppehal med alt fra møbler, porcelæn, værktøj, legetøj og meget mere. Faktisk finder man her mere end 100 reoler med fantastiske genstande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover finder man 450 m2 butik med bl.a. Royal Copenhagen produkter, designmøbler, designlamper, antikviteter i sølv og guld, smykker, porcelæn, gammelt legetøj og meget mere.

Åbningstider:

Hver weekend fra 10:00 – 16:00

Onsdage fra 12:00 – 17:30.

Den 1. januar er der åbent 12:00 – 16:00

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...