Lørdag kan du få en forsmag på SDUs uddannelser

28. januar 2019 Uddannelse

På lørdag klokken 9 slår SDU Sønderborg dørene op på vid gab og byder kommende studerende indenfor til Åbent Hus. Her får du mulighed for at se universitetets bygninger på Alsion, samt møde studerende, undervisere og studievejledere og få en forsmag på SDU’s uddannelser.

Valg af uddannelse er et stort og afgørende valg, som får betydning for ens fremtid. Derfor er det vigtigt at gøre sit hjemmearbejde ordentligt. Ved Åbent Hus på SDU Sønderborg kan de kommende studerende finde svar på de store spørgsmål, de måtte have. Det kunne f.eks. være, hvad det hvad det testbaserede optag betyder for muligheden for at blive optaget på deres drømmestudie.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På SDU tager vi de unges store spørgsmål til valg af uddannelse seriøst. Derfor opfordrer vi ansøgere til at besøge SDU og møde de studier, de overvejer at søge ind på. Vi vil gerne møde dem og hjælpe dem med at finde svar på de spørgsmål, de må have til studiet, og lade dem snuse til miljøet og rammerne”, siger SDU’s studiechef Annette Lund i en pressemeddelelse.

“Vi opfordrer derfor også ansøgere, der har et højt karaktergennemsnit til at søge optagelse i kvote 2. De vil automatisk blive optaget gennem kvote 1, hvis deres gennemsnit er højt nok, men ved at deltage i prøven forbedrer de chancen for at blive optaget på deres drømmestudie”, siger Annette Lund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til Åbent Hus møder du studerende, undervisere og studievejledere og får en forsmag på SDU’s uddannelser. Du får også gode råd om boligsøgning, studieliv og muligheden for at læse et semester i udlandet.

Bacheloruddannelser:

Civilingeniør i Electronics
Civilingeniør i Innovation and Business
Civilingeniør i Mechatronics
International erhvervsøkonomi med fremmedsprog(Sønderborg/Flensborg)
Erhvervsøkonomi, HA – Global Business Relationships
Europæiske studier

Diplomingeniøruddannelser:

Electronics
Mechatronics

Kandidatuddannelser:

Cand.merc.int. (Flensborg/Sønderborg)
Civilingeniør i Electronics
Civilingeniør i Innovation and Business
Civilingeniør i Mechatronics
Erhvervsøkonomi-erhvervssprog (negot) i kinesisk

Studenterhue er ikke et krav

Hvis du ikke har en gymnasial uddannelse, så udelukker det dig ikke fra at blive ingeniør. Hvis du står med et par års praktisk erhvervserfaring eller en faglig uddannelse efter 10. klasse, så kan du via SDU’s adgangskursus få opfyldt adgangskravene. Har du gennemført en gymnasial eksamen eller har en videregående teknikeruddannelse, KVU eller lignende, kan du supplere denne med Matematik A, Fysik B, Kemi C, Engelsk C, Engelsk B og Dansk A.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom med på rundvisning

Vi tilbyder en rundvisning med guide på SDU Sønderborg. De guidede rundvisninger starter kl. 10.00 og kører hver time frem til og med klokken 15.00.

Deltag i oplæg om uddannelser

Du kan deltage i oplæg om de enkelte uddannelser. Der vil være oplæg både formiddag og eftermiddag. Alle oplæg vil være på engelsk. Det er valgfrit, hvor mange oplæg du vil deltage i.

Læs mere her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...