Løsgængerne: Tage, vis handlekraft!

13. juni 2013 Politik

Af Karen Damm og Anita Kjøng-Rasmussen, løsgængere i Byrådet:

Det er glædeligt, at Børn- og Uddannelsesudvalget er gået i gang med at behandle det vigtige spørgsmål, som vi fik byrådets opbakning til: Børn med særligt behov og sårbare børn udebliver fra skole.

Bedømt efter resultatet af udvalgets første sagsbehandling, forledes man til at tro, at det blot handler om at lægge mere arbejde over på skolelederne. Det er forkert, for let og for uambitiøst.

Skal vi nå resultater, er det forretningsgangen i forvaltningen, det handler om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor, kære Tage Petersen: Lad ikke forvaltningen lulle dig i søvn med snak, tal og flerårige planer.

Gå aktivt ind i problemstillingen til glæde for de svage borgere.

Erkender du, at opgaven kan være ugennemsigtig, så husk, at det ikke er en skam at hente hjælp udefra. En uvildig gennemgang af, hvordan administrationen optimalt kan håndtere de svage børns problemstillinger kan være en god løsning.

Vis politisk handlekraft inden et nyt byråd tiltræder.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...