Louise Bladt fra Als Let & Sund overrasket med Sundhedsprisen

5. november 2018 Augustenborg

Louise Bladt troede, at hendes søndag skulle gå, som den plejer, med at veje deltagerne i hendes projekt Als Let & Sund i Augustenborg. Men Sundhedsudvalget tog fusen på hende, da det mødte op med Sundhedsprisen på 10.000 kroner og en buket blomster.

Igennem tre sæsoner har Louise Bladt hjulpet rigtig mange med at smide nogle kilo, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Louise Bladt bruger søndag efter søndag i Augustenborg-Hallen, hvor hun vejer deltagerne i projekt Als Let & Sund, og mange er lykkedes med at tabe sig, fordi Louise Bladt er opmuntrende, vedholdende og trofast – en enorm motivation for mange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fem deltagere synes, at Louise Bladts indsats er så god, at de havde indstillet hende til Sundhedsprisen 2018. Og Sundhedsudvalget fandt deres indstillinger så gode, at de valgte at give Louise halvdelen af prisen – nemlig 10.000 kr.

Louise Bladt var indstillet til Sundhedsprisen af fem Als Let & Sund-deltagere, nemlig Henriette Fabricius, Renate Quitzau, Helle Bruhn, Inga Nicolaisen og Karen Stevns, som hver især havde indstillet hende.

Den anden halvdel af Sundhedsprisen uddeles senere på ugen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...