Lukas Graham-koncerten gav ingen trafikpropper

19. august 2022 Kultur

Kort inden porten til Ringriderpladsen blev åbnet torsdag klokken 18, begyndte koncertgæsterne at komme til pladsen – og det gik tilsyneladende helt uden problemer.

Mange kom gående på fortovet langs Ringridervej – og andre steder i byen foregik turen frem mod pladsen også i god ro og orden.

SønderborgNYT var en tur rundt byen og oplevede ingen trafikproblemer, så de, der frygtede et scenarie, som kunne minde om dengang Bon Jovi var i byen, slap med skrækken.

Efter sigende var der omkring 9000 gæster på Ringriderpladsen, hvor de hørte Lukas Graham fortælle, at han syntes, det var dejligt at komme sydpå – til Sønderborg og selvfølgelig hørte de også hans sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER fra gæsternes tur til Ringriderpladsen her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...