Kommunens hjemmeside ‘Sønderborg.dk’ ser ud til at leve videre

11. september 2022 Kultur

Der er flere, som har ringet til SønderborgNYT og fortalt, at kommunens Kulturforvaltning, Kultur, Idræt og Medborgerskab, havde planer om at lukke hjemmesiden Sønderborg.dk, hvor en række foreninger og også flere af kommunens egne forvaltninger lægger deres arrangementer ind.

Hos Foreningen Nygård vil de blive kede af det, hvis den gratis annoncemulighed forsvinder.

“Og vi vil da savne siden, som en af de gratis annonceringsmuligheder, vi har nu. Vi har jo begrænset med penge at bruge til arrangementer og det er ærgerligt, hvis vi bruger for stor en del af dem på PR i stedet for at bruge dem på selve arrangementerne”, skriver Asta Broesby-Olsen fra Foreningen Nygård.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Kultur og Erhvervsdirektøren står uforstående overfor rygtet om, at han ville lukke siden.

“Det er ikke korrekt, vi vil lukke siden. Iøvrigt vil det kræve en politisk beslutning, hvis den skulle lukkes”, siger direktør for Kultur og Erhverv Nicolai Dupont Heidemann til SønderborgNYT.

Side med flotte besøgstal

I det seneste år har Sønderborg.dk haft 650.944 besøgende, 6,67 millioner eksponeringer på Google og 217.000 klik. De besøgende på det kommunale site er primært Sønderborg-områdets egne borgere og erhvervsdrivende samt potentielle og aktuelle internationale og nationale tilflyttere og virksomheder, oplyste afdelingsleder Louise Weissenborn fra Politik, Analyse og Kommunikation forleden til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag har 124 forskellige foreninger, virksomheder og andre arrangører samt cirka 15 kommunale afdelinger oprettet sig som brugere på Sønderborg.dk’s eventkalender, hvor de gratis kan oprette begivenheder og administrere tilmeldinger.

Viceborgmester Stephan Kleinschmidt, som har sagt, at Sønderborg.dk er noget andet end Sonderborgkommune.dk.

“Og det er den, fordi de to sider skal noget forskelligt. På Sønderborg.dk kan tilflyttere og alle andre klikke ind og se, hvad der sker i vores område og de kan finde arrangementer og foreninger, som  de vil være en del af”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...