Lux Wood viser kvalitets-møbler frem i Sønderborg

6. marts 2021 Erhverv

Lux Wood byder på Dansk Design og producerer selv eksempelvis borde, hylder, New Yorker-vægge og akustiske paneler og de laves helt efter kundens ønsker.

Det fortæller Dennis Rasmussen og Danny Agedrup fra Lux Wood.

“Jeg skal være i vores showroom her i Alsgade mellem home og Arbejdernes Landsbank lørdage og søndage fra 10 til 14 og så kommer jeg også, når der er en måske kommende kunde, der bestiller en tid”, siger Dennis Rasmussen, som bor i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danny Agedrup bruger er manden bag firmaet og han fortæller, at der er tre faglærte medarbejdere, som går på værkstedet i Vejle og laver møblerne til kunderne.

“Hos os er det sådan, at kunden forklarer, hvordan eksempelvis deres nye spisebord skal se ud. Så tegner vi det og sender vores tegning til kunden, som så kan bede om ændringer eller godkende. Mens bordet fremstilles, sender vi også billeder, så vi er sikre på, at alt bliver, som kunden drømmer om”, siger Danny Agerup til SønderborgNYT.

“Det er jo kundens drøm og kundens møbel, som det handler om”.

Lux Wood gør rigtigt meget ud af at fortælle kunderne om vedligeholdelse af møbler.

“Hvis man giver sit bord olie en gang imellem, så afviser det alt, hvad man spilder på det og dermed holder det i rigtigt mange år”, siger Danny Agerup.

Som nævnt laves møblerne i Vejle, men det betyder ikke, at kunder skal ud og køre for at få deres nye bord eller hvad de nu har bestilt.

“Vi leverer og stiller på plads”, siger Dennis Rasmussen og tilføjer:

“Et plankebord af for eksempel ahorn eller eg vejer jo godt til”.

I dag, lørdag, har Lux Wood den første åbningsdag i deres showroom

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sydals

Kæmpe solcelleanlæg på vej til Sydals

14. april 2021 Erhverv

Clean Energy Advisors ApS ønsker at bygge en 37 hektar stor solcellepark mellem Tandslet og Lysabild. Når solcellerne er installeret, vil 62 procent af ProjectZeros målsætning for solcellekapacitet i Roadmap 2025 være nået. Parken på Sydals bliver med en kapacitet på 39 MW – installeret effekt – kommunens største, idet Glansager/Vollerup er på 25 MW. […]

Læs mere...