LY Copenhagen åbner butik med modetøj til unge kvinder

19. december 2018 Erhverv

LY Copenhagen, der sælger modetøj til unge kvinder er på vej ud fra Sønderborg Iværksætter Service, hvor netbutikken har været i rugekasse.

“Vores netbutik går bedre end vi havde turdet håbe, så nu er det næste skridt at åbne en butik i Sønderborg midtby”, siger Adam Ferati, der ejer LY Copenhagen.

Adressen bliver hjørnet af Perlegade og Jernbanegade, hvor Arnold Busck havde adresse, indtil den rykkede i Borgen.

“LY Copenhagen har kun eksisteret i et år og jeg har fulgt med i eventyret fra den spæde start og frem til i dag, hvor de er klar til at rykke ind i midtbyen oveni, at de har en fantastisk netbutik”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu gælder det om at få lokalerne i midtbyen gjort klar, så der kan bydes på en virkelig spændende butik, som kvinderne kan komme ind og handle i.

“Vi håber på at åbne i løbet af februar eller marts”, siger Adam Ferati til SønderborgNYT.

Se mere fra LY Copenhagen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...