LY Copenhagen åbner butik med modetøj til unge kvinder

19. december 2018 Erhverv

LY Copenhagen, der sælger modetøj til unge kvinder er på vej ud fra Sønderborg Iværksætter Service, hvor netbutikken har været i rugekasse.

“Vores netbutik går bedre end vi havde turdet håbe, så nu er det næste skridt at åbne en butik i Sønderborg midtby”, siger Adam Ferati, der ejer LY Copenhagen.

Adressen bliver hjørnet af Perlegade og Jernbanegade, hvor Arnold Busck havde adresse, indtil den rykkede i Borgen.

“LY Copenhagen har kun eksisteret i et år og jeg har fulgt med i eventyret fra den spæde start og frem til i dag, hvor de er klar til at rykke ind i midtbyen oveni, at de har en fantastisk netbutik”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu gælder det om at få lokalerne i midtbyen gjort klar, så der kan bydes på en virkelig spændende butik, som kvinderne kan komme ind og handle i.

“Vi håber på at åbne i løbet af februar eller marts”, siger Adam Ferati til SønderborgNYT.

Se mere fra LY Copenhagen HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...