Lysabild: Trods 3.000 kroner til atletikbane blev Fælleslisten ikke nævnt

14. juni 2018 Sydals

Fælleslisten skriver:

I forbindelse med indvielse af den nye atletikbane i Lysabild, blev der offentligt nævnt flere sponsorer. Derfor gjorde det medllemmer af Fælleslisten lidt kede af det at se, at Fælleslisten ikke er nævnt nogle steder, heller ikke på indbydelsen.

Fælleslisten skrev og kommenterede et opslag på Facebook, hvor de tilkendegav, at man ikke må glemme Fælleslisten. Kasseren fra Lysabild G. S.Gymnastik og Atletik svarede, at man ikke kunne få plads til alle på indbydelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men fakta er, at til valgaftenen i Lysabild Børneunivers, den 9. november, lavede Fælleslisten mad og overskuddet her blev givet til Lysabild S. G. Gymnastik og Atletik.

Beløbet var ca 3.000 kr.

I Lysabild Lokalblad blev Fælleslisten nævnt som bidrager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...