Måling: Kristian Thulesen Dahl har for altid tabt troværdigheden

27. oktober 2016 Politik

Jan Rytkjær Callesen har tidligere skrevet på Facebook, at han er lige så sur som andre over sit partis udestående med EU, hvorfra der muligvis er hentet penge, som ikke er brugt i overensstemmelse me det, som der stod i ansøgningen om pengene.

“Jeg er lige så pissesur som måske nogle af jer også er, men jeg er og bliver i DF også selv om at de fucker op i det nede i EU. Og en ting skal I vide: Jeg kæmper videre med det, jeg tror på her i livet”, skrev Jan Rytkjær Callesen.

Nu har TV2 og Politiken spurgt en række vælgere, hvordan de ser på troværdigheden hos Jan Rytkjær Callesens partiformand.

Artiklen fortsætter under annoncen

52 procent af vælgerne mener, at sagen om Dansk Folkepartis mulige misbrug af EU-støtte har gjort uoprettelig skade på partiformand Kristian Thulesen Dahls troværdighed.

De mener ikke, han kan få sin troværdighed tilbage.

Det fortæller TV2 på baggrund af meningsmåling.

Kristian Thulesen Dahl mødte sine sønderborgensiske tilhængere på Hotel Comwell i Sønderborg for snart to år siden. Og dengang var han populær.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...