Mads Clausen Instituttet tilbyder Nyhedsbrev til industrivirksomheder

22. november 2018 Sundeved

Vi vil så gerne samarbejde med jer.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Mads Clausen Instituttet på SDU i Sønderborg, som kommer med endnu et initiativ for at fremme industrielt samarbejde.

“Mads Clausen Instituttet søger altid at styrke den regionale konkurrencedygtighed inden for produktionen i Syddanmark og Nordtyskland. Derfor vil vi gerne fortælle om teknologiske fremskridt, forskningsresultater og seneste nyt inden for områder, der kan støtte den omgivende industri, så den ikke blot bibeholder, men også forbedrer dets styrkeposition”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan siger direktør for Mads Clausen Instituttet, Horst-Günter Rubahn. Og for at fremme industrisamarbejde yderligere, så lancerer instituttet fra i morgen, fredag, et månedligt nyhedsbrev med navnet ’MCI Insights’.

Relevant indhold for virksomheder

Formålet er at forsyne virksomheder i området, som ofte står midt i en rivende, teknologiske udvikling, med relevante input, som de kan bruge i deres hverdag. Det kan ofte være svært for virksomheder holde det store, forkromede overblik over nye teknologiske landvindinger – det vil Mads Clausen Instituttet hjælpe med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyhedsbrevet er bygget op omkring konkret, brugbar forskning, samt casestories og information om kommende workshops, foredrag og events, som har relevans for virksomheder.

Hvis du og din virksomhed kunne have interesse i dette, så kan du tilmelde dig NYHEDSBREVET HE

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...