Mads Hagen håber på at blive Venstres lokale folketingskandidat

12. maj 2022 Politik
Mads Hagen vil arbejde for at flere bliver håndværkere
Mads Hagen vil arbejde for at flere bliver håndværkere

Hvis der er et menneske, som virkelig brænder for politik, så er det Venstre-manden, Mads Hagen, som fortæller til SønderborgNYT, at han virkelig gerne vil være med til at skabe forandringer.

”Jeg har fulgt Ellen Trane Nørbys arbejde for Sønderborg. Både i de perioder, hvor hun har været minister og de perioder, hvor hun var menigt medlem i Folketinget. Jeg stiller mig til rådighed som kandidat til at tage over efter hende”, siger Mads Hagen til SønderborgNYT. Det er de lokale medlemmer af Venstre, som sidst i maj skal vælge den kandidat, som skal være lokal spidskandidat til det kommende folketingsvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg synes, at det er en fordel, at Venstre vælger en lokal kandidat, en som bor her, en som har noget op hjerte og en vil Sønderborg – og det passer lige på mig”, siger han.

Mads Hagen fortæller videre, at hvis han skulle blive valgt som Venstres folketingskandidat og derefter får opbakningen til at få en taburet på Christiansborg, så vil han gøre sit bedste for at vise vælgerne, at de har valgt en lokal mand til Folketinget.

”Det vil jeg gøre ved at være let at komme i kontakt med og ved at folk kan møde mig her i Sønderborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Mads Hagen vil det ikke være rigtigt, hvis der blev valgt en kandidat udefra.

”Sønderjylland er et specielt sted på grund af vores historie og det betyder noget for os, det er en lokal, som taler vores sag på Christiansborg”, siger Mads Hagen og nævner så nogle af de ting, som han gerne vil tale om, hvis han kommer i Folketinget:

”Jeg vil rigtigt gerne arbejde for, at der er mange flere unge, som vælger håndværkeruddannelserne – og så vil jeg gøre en indsats for, at vi får flere uddannelser til Sønderborg. Jeg ser jo rigtigt gerne, vi får sygeplejeuddannelsen igen og også gerne andre uddannelser, som henvender sig til kvinder”, siger Venstre-manden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når der tales om fremtidens erhvervsliv, så ser Mads Hagen gerne, at Sønderborg bliver et Silicon Valley for grøn omstilling.

”Og så skal vi også i gang med at forberede os på, der kommer en fast forbindelse mellem Als og Fyn, så vi får mest muligt ud af de vækstmuligheder det giver for området”.

Mads Hagen har også et hjerte, der banker for især de handicappede.

”Og jeg vil arbejder for, at handicappede får den hjælp, der skal til, for at de kan få et godt liv. De Handicappede skal have mulighed for selv at vælge skole, bolig, job. Venstre’s frihedsbegreber skal selvfølgelig også gælde på handicapområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han runder samtalen af med at fortælle, at han ikke er typen, som sidder på hænderne og venter.

”Jeg går gerne forrest og får tingene til at ske”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...