Magtens Korridorer og Carpark North rocker i Mølleparken

17. december 2021 Kultur

Den 17. juni vil skyerne lette over Mølleparken i Sønderborg. De vil blive blæst væk af to rockbands, som har en energi, der kun begrænses af lovens rammer, skriver Kultur i Syd.

Aftenens første koncert er med Magtens Korridorer og selv om de kommer fra hovedstaden, er Magtens Korridorer også på hjemmebane i Sønderborg. Deres koncerter i Mølleparken har altid begejstret, når de leverer deres tunge, men også poetiske rock med et skævt smil og glimt i øjet.

Da Rock i Mølleparken 2022 blev præsenteret, var der et hul i programmet. Det hul fylder ingen ringere end Carpark North ud, så det bliver et af programmets absolutte højdepunkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carpark North har holdt sig flyvende i mere end 20 år og leveret fyldte stadionkoncerter her og i udlandet.

Partoutkortet til Rock i Mølleparken giver adgang til begge koncerter. Alternativt kan man købe en billet, som gælder til både Magtens Korridorer og Carpark North.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...