Mål jobcenter-indsatser på om ledige kommer i job eller uddannelse

2. november 2018 Samfund
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen præsenterede fredag en ny model for benchmarking af kommunernes beskæftigelsesindsats.
KL kvitterer i en pressemeddelelse for fokus på resultater.

“Det er vigtigt for os, at blive målt på, om vi lykkes med at få borgeren væk fra passiv forsørgelse – og ud i job eller uddannelse. Det ser ud til, at den her nye benchmarkingmodel har det sigte. Det ligner et skifte væk fra at måle på alle mulige proceskrav, som ikke nødvendigvis får mennesker i arbejde. Jeg håber, at ministeren vil fastholde det fokus fremadrettet.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan siger Thomas Kastrup Larsen  om Beskæftigelsesministeriets nye benchmarkingmodel, som blev præsenteret i en pressemeddelelse.

Han er formand for KL’s Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg.

Modellen er baseret på informationer om erhvervserfaring, uddannelsesniveau samt kommunernes lokale og regionale vilkår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...