Malthe og Emma er de mest populære navne i Syddanmark

15. juli 2022 REGIONALT

I Syddanmark har 81 drenge fået navnet Malthe sidste år, hvilket gør Malthe til det mest populære drengenavn i landsdelen – herefter følger navnene Emil, Valdemar og William.

Når det gælder  nyfødte piger i Syddanmark, så har flest fået navnet Alma – helt præcist 67 piger. Herefter følger navnene Ida, Emma, Clara og Sofie, skriver TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fremgår af Danmarks Statistiks navnebarometer.

Ønsker man at give sit barn et fornavn eller et efternavn, der ikke er godkendt, så kan man søge om at få det godkendt på borger.dk.

Det er muligt at give dit barn flere for- og mellemnavne, men reglen siger, at dit barn skal have et navn, inden det er fyldt et halvt år.

Modsat for- og mellemnavn så er det kun muligt at give dit barn ét efternavn. Hvis jeres barn skal have begge forældres efternavne, vil det ene efternavn automatisk blive til barnets mellemnavn.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...