Mandag åbner Kulturnatten for tilmeldinger til Natløbet

Natløbsruten. Pressefoto
Natløbsruten. Pressefoto
31. marts 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

2024 er ikke alene året hvor kulturnatten kan fejre 25års jubilæum men også året hvor natløbet ikke bliver afslutningen, men en del af Kulturnatten.

Det er også året, hvor løberuten er ændret til ca. 5,2 km, men også året hvor der vil være præmie til den bedst udklædte person eller det bedst udklædte hold. Der er også en særskilt gårute på ca. 2,5 km hvor Sønderborg Garden går i front med underholdende musik.

Der åbnes for tilmeldinger i morgen, mandag, og sidste frist er på selvedagen, den 6. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det årlige kulturnatsløb tiltrækker op mod 2000 deltagere, hvor både løbere og gående tager en tur gennem Sønderborgs gader, skriver styregruppen bag Kulturnatten.

Start- og målområdet er ved Havnekontoret på Nørrebro 1.

Gå-ruten starter klokken 19.15 og natløbet kl. 20.15.

Der er mulighed for fællesopvarmning et kvarter før hver start med fitness instruktør Dea Larsen.

Startnummer kan hentes på forhånd lørdag 31. august mellem kl. 08.00 – 18.00 på Madehusvej 7 eller på parkeringspladsen ved Havnekontoret fredag den 6. september mellem kl. 14.00 – 19.45.

Artiklen fortsætter under annoncen

Løbet byder på alt lige fra de hurtigste løbere, der klarer ruten på under 20 minutter, til de mere fantasifulde deltagere som sørger for at give publikum en god oplevelse med spændende og kreative udklædninger.

Kulturnattens hjemmeside kan du læse om tilmelding, præmier og meget mere.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...