Mandag fløj 80 passagerer med Alsie Express

18. august 2020 Erhverv

Mandag var opstartsdagen efter Coronalukningen og her var der – fordelt på fire ture – 80 passagerer der fløj mellem København og Sønderborg med Alsie Express.

Flyruten mellem Sønderborg og København, som har ligget stille siden den 16. marts på grund af Corona-situationen.

I første omgang er der en afgang fra Sønderborg til København på alle hverdage om morgenen klokken 07:30 og en afgang om eftermiddagen klokken 15:00. Lørdag flyves der ikke – og søndag er der en afgang til København klokken 16:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med henblik på de kommende uger, så er det vanskeligt at give et bud på antallet af reservationer, fordi bookingmønstret har ændret sig væsentligt i forbindelse med Corona-udbredelsen og passagerer reserverer væsentlig tættere på den dag, de ønsker at rejse end de gjorde tidligere”, siger Alsie Express’ betyrelsesformand Lone M. Koch.

“Vi har brug for at vore trofaste kunder fra før Corona-udbruddet finder tilbage til os og oplever at man fortsat kan rejse i trygge omgivelser med Alsie Express”, siger Lone M. Koch til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...