Mange nyvalg i Kolonihaveforbundet Kreds Sønderjylland

25. marts 2016 REGIONALT

Ved et repræsentantskabsmøde i Kolonihaveforbundet Kreds Sønderjylland, der omfatter 6 haveforeninger med i alt 546 haver, var der mange nyvalg, skriver Preben Sørensen på vegne af kolonihavefolket i en pressemeddelelse.

Ved mødet i haveforeningen Sønderskovs fælleshus ønskede kredsformand Lis Kock, haveforeningen Sundsmark, ikke genvalg efter seks år på posten, og ny kredsformand blev formanden for haveforeningen Sundeved, Preben Sørensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

images

Ligeledes ønskede kassereren, Lisbeth Andersen, Haderslev, ikke genvalg og blev afløst af Jønne Søberg, Haderslev. Til bestyrelsen nyvalgtes Birte Sveen, haveforeningen Sundsmark, Jørn Mouritzen, haveforeningen Sønderskov og Marian Nissen, Haderslev, da seks, haveforeningen Skovly, og Karin S. Knudsen, Haderslev, ikke ønskede genvalg.

Som suppleant valgtes Frank Osther, Sønderskov, i stedet for Nicolai Ranzau, Sundeved. Som revisor valgtes Christian T. Jacobsen, Sundeved, i stedet for Hans P. Lund fra samme haveforening, og som revisorsuppleanter nyvalgtes Jane Hingkjær, Haderslev og Freddy Lorenzen, Skovly, hvor de afløser Nicolai Ranzau og Jønne Søberg.

Den afgåede formand kunne berette om et aktivt år både i kreds og haveforeninger, og den nye formand orienterede om nogle af hans planer for det fremtidige arbejde bl.a. om en fælles Kolonihavernes Dag i de seks haveforeninger, ligesom kredsen vil lave sin egen hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk