Margit Duus og Bent Toft siger farvel til Gammelmark Strand Camping

3. januar 2023 Broager
Gammelmark Strand Camping set fra luften. Pressefoto
Gammelmark Strand Camping set fra luften. Pressefoto

Med ønsket om en aktiv fremtid, alle vores ting i en trailer og vores erhvervserfaring i bagagen drog vi i 2018 hjem til Sønderjylland for at prøve noget nyt. Efter et langt arbejdsliv hver for sig besluttede vi, at drømmen om at drive vores egen forretning sammen skulle udleves. Vi købte derfor Gammelmark Strand Camping med ønsket om fem gode sæsoner i Sydens sol på Broagerland.

Det skriver Margit Duus og Bent Toft i en pressemeddelelse.

I regn og slud skal campingstolene ud

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi startede, havde vi godt nok engang ejet en campingvogn, men vi havde aldrig været campister. På fem sæsoner har vi lært, at campingfolket er svære at slå ud. De seneste fem sæsoner på Gammelmark Strand Camping har været aldeles turbulente for både os og vores gæster. Det første år måtte vi ikke grille, det næste havde vi oversvømmelser, så oplevede vi en lukket grænse og senest er det blevet en del dyrere at trække sin campingvogn afsted på tur.

Til trods for det har vi og gæsterne sammen oftest fundet en fælles løsning. Vi har aldrig kunnet gøre alle tilfredse, men når vi ser tilbage på fem flyvende sæsoner på campingpladsen, tør vi godt at indrømme at vi er stolte over vores arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Størst af alt er kærligheden

Fælles for alle sæsoner er at vi har forsøgt at klare det meste selv. Det har også betydet at vi for alvor har arbejdet sammen. En campingplads i højsæson er en omfattende parforholdstest. Vi har til tider nærmest sovet med arbejdstøjet på, for når dagen starter med morgenbrød klokken fire og slutter med lukning af poolen klokken 21 kan op og ned være svære at kende forskel på.

Kærligheden til udsigten, til området og dets historiske vingesus og naturligvis hinanden har båret humøret og stilen for vores hverdag. Vi har aldrig sat os ned og aftalt hvordan vi skulle drive campingpladsen, men det er lykkedes os at drive den med nysgerrighed, historisk formidling og lange samtaler på pladsen og i receptionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har undervejs måttet sande at driften af Gammelmark Strand Camping er en kompleks maskine, der ikke alene kan drives af tro, håb og kærlighed. Vi har haft stor hjælp af ansatte der har kunnet springe til, ansatte der har inspireret og ansatte vi har udviklet os sammen med. Et stort tak skal lyde til ansatte, lokale leverandører og naturligvis vores mange gæster.

Fint besøg

Vi har haft besøg af royale, af kendisser og af den lokale cirkusklovn. Gæster fra Australien, fjerne ender af Europa og så har vi fastliggere, der glædeligt kører fra Bremen i Tyskland til Gammelmark hver weekend i højsæsonen. Alle har vi forsøgt at give en uforglemmelig oplevelse og en god historie om lokalområdet med på vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange tak til alle gæster og fastliggere vi har budt velkommen siden 2018.

De næste skridt

Vi bliver ofte spurgt, hvad vores plan for fremtiden byder på, men den eneste plan vi har, det er ikke at lave

planer Fremtiden står til gengæld lige for døren for campingpladsen, som dags dato er blevet overtaget af nye kræfter. Vi overdrager med glæde og store forhåbninger campingpladsen til Peer Mäder, som besidder stor erfaring indenfor turisme og hotel.

Vi håber, at Gammelmark Strand Camping fremadrettet kan drives på de samme grundværdier og at lokale leverandører, gode historier og smil vil være en del af ånden i de kommende år.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...